Velikonoční nadílka 🐣

4,9/5 Hodnocení

Přihlášení

Proč si pořídit počítačové brýle?


Co jsou to počítačové brýle a proč si je pořídit?

Počítačové (nebo také blue-cut) brýle mají na svých čočkách technologii modrého filtru, která filtruje nadměrné množství modrého světla z podsvícení obrazovky. Je prokázáno, že tyto brýle snižují namáhání očí a únavu, zvyšují vizuální pohodlí, zlepšují barevný kontrast a pomáhají vám zaostřit po celý den. Počítačové brýle mají také pozitivní vliv na kvalitu spánku.

Objevte nejžhavější značky počítačových brýlí:



Nedioptrické počítačové brýle od společnosti Meller nabízíme již od 1049 Kč. Brýle moderní španělské značky kombinují vynikající filtr modrého světla se současnými trendy a staly se na moderních pracovištích nepostradatelnými.



Zcela nová kolekce Ray-Ban Everglasses se může pochlubit špičkovými čočkami s filtrem modrého světla, které nabízejí 100% ochranu proti UV záření. V kombinaci s nejlegendárnějšími obrubami Ray-Ban, jako jsou Aviator nebo Wayfarer, jsou Everglasses nezbytným doplňkem pro kancelář i home office.



A navíc – kterýkoli pár brýlí z nabídky, může být vybaven moderním filtrem modrého světla našimi optometristy. Vybírejte z desítek módních značek nabízejících dioptrické i nedioptrické počítačové brýle!

Komentáře

    Žádný dotaz...

    Údaje označené * jsou povinné