Slevy až 15% na kontaktní čočky Lenjoy

4,9/5 Hodnocení

Přihlášení

Vaše chvíle s PRECISION1



Vážený zákazníku,

s radostí vám představujeme nové kontaktní čočky PRECISION1, které vás nebudou omezovat. Váš den nekončí, ani vaše kontaktní čočky.

DALŠÍ INFORMACE

Díky čemu jsou čočky PRECISION1 tak dobré?

Ostré vidění

Ostré vidění1,2

Dlouhotrvající Komfort

Dlouhotrvající Komfort1,2

Snadná manipulace

Snadná manipulace1,2

Pro lidi, kteří rádi vidí


Kontaktní čočky PRECISION1 jsou navrženy pro uživatele, kteří chtějí vést život bez omezení kontaktními čočkami a zároveň chtějí dlouhotrvající komfort bez potíží i po 8 hodinách nošení1,2,3.


Podívejte se, co se stane


Na co tedy ještě čekáte? Je načase zažít čočky PRECISION1! Lidí jako vy, kteří si po celé zemi užívají sladký život s kontaktními čočkami, je stále víc. Nyní je čas vyrazit spolu s nimi a zjistit, co se stane, když začnete nosit #PRECISION1.




Prosím obraťte se na vašeho očního specialistu ohledně nošení, péče, bezpečnostních opatření, varování, kontraindikací a nežádoucích účinků. Zdravotnický prostředek pro korekci refrakčních vad.
1Cummings S, Giedd B, Pearson C. Clinical performance of a new daily disposable spherical contact lens. Optom Vis Sci. 2019;96:E-abstract 195375.
2Grant T. New contact lens wearers and practitioners have high patient satisfaction with a novel SmartSurface technology, daily disposable contact lenses: ICCLC poster 2019.
3CLE383-C-007 Precision1 vs 1DAVM Claims Trial - claims support summary.
Alcon 2021 CZ-PR1-2100002

Komentáře

    Žádný dotaz...

    Údaje označené * jsou povinné