Naše zboží můžete vyzvednout nedaleko vaší lokality ve výdejních místech

4,9/5 Hodnocení

Přihlášení

Dejte sbohem namoženým očím s počítačovými brýlemi Ray-Ban 💙

Zde je důvod, proč jsou počítačové brýle vše, co tuto zimu potřebujete:

Inovativní filtry, zabudované do čoček počítačových brýlí, blokují škodlivé světlo z obrazovek, než se dostane do vašich očí. Bez této ochrany může být vaše tělo vystaveno dlouhodobému namáhání očí, bolestem hlavy a nespavosti.

Speciální počítačové brýle Everglasses značky Ray-Ban vám také nabízejí módní brýle bez dioptrií, které vás budou stylově a bezpečně provázet pracovním dnem, ať už jste v kanceláři, nebo na home officu.

Proč si pořídit Ray-Ban Everglasses?
- nedioptrická skla s Blue Light filtrem, který poskytuje vynikající ochranu očí před škodlivým modrým světlem digitálních zařízení
- redukce únavy a pálení očí, snižují jas pro pohodlnější vidění a zlepšují kontrast pro přirozenější barvy. Nabízí tak ochranu očí spolu s optimálním zrakovým pohodlím - nejen, že brýle fungují jako ochrana proti Blue Light vlnám, ale jsou váš každodenní módní doplněk!

Kvalitní materiál brýlí je zárukou vysoké odolnosti, pevnosti a maximální funkčnosti. Brýle poskytují 100% UV ochranu před slunečním zářením a jsou dodávány v krabičce spolu s textilním pouzdrem a s hadříkem, který je ideální k čištění brýlí.

Komentáře

    Žádný dotaz...

    Údaje označené * jsou povinné