Velikonoční nadílka 🐣

Přihlášení

Je každodenní nošení kontaktní čoček bezpečné

Ing. Barbora Keřková

Z lékařského hlediska zkontroloval/a Ing. Barbora Keřková, Zástupce vedoucího prodejny optiky, dne 8. 7. 2022. Napsal/a Lentiamo

Kontaktní čočky jsou ideálním řešením pro ty, kteří mají problémy se zrakem a chtějí se za každou cenu vyhnout nošení brýlí. Pro mnohé představují estetičtěšjčí alternativu k brýlím, takže je nosí prakticky neustále. V důsledku toho obvykle vyvstávají dvě hlavní otázky: jsou kontaktní čočky bezpečné pro každodenní nošení? Je špatné nosit kontaktní čočky každý den?

V tomto novém článku o Lentiamo vám odpovíme na vaše otázky, abyste byli schopni se zodpovědně a plně rozhodnout o vhodnosti svých kontaktních čoček. Čtěte dál a nenechte si ujít vše, co potřebujete vědět!

Je každodenní nošení kontaktních čoček bezpečné?

Ano, můžeme potvrdit, že nošení kontaktních čoček každý den je bezpečné pokud dodržujete nezbytná hygienická opatření. Hlavní zásadou je udržovat kontaktní čočky vždy čisté a chránit je před mikroorganismy. Důležité je také nechat své oči odpočinout od nošení kontaktních čoček v případě, že se nejedná o kontinuální kontaktní čočky.

Jako veškeré produkty, co na Lentiamo prodáváme, všechny kontaktní čočky jsou bezpečné a plně doporučitelné, protože jsou vyrobeny podle standardu nejvyšší kvality a jsou schváleny Evropskou unií. Vždy dbáme na to, abychom našim zákazníkům poskytli produkty nejvyšší kvality, protože nejdůležitější věcí pro nás je zdraví vašich očí.

Jak dlouho mohou denní kontaktní čočky nosit?

Různé typy kontaktních čoček se liší doporučenou frekvencí používání, takže pro přesnou odpověď na tuto otázku musíte vědět, jaký druh kontaktních čoček nosíte. V našem obchodě najdete následující varianty:

  • Denní kontaktní čočky
  • Čtrnáctidenní kontaktní čočky
  • Měsíční kontaktní čočky
  • Čtvrtletní kontaktní čočky
  • Kontinuální kontaktní čočky

Možná byste rádi věděli něco více o těch posledních, protože jsou navržené pro nošení na delší dobu díky materiálu, ze kterého jsme vyrobené. Mnoho lidí také zajímá, zda jsou kontinuální kontaktní čočky bezpečné, a pravdou je, že ano. Nyní se dozvíme proč:

Tento typ kontaktních čoček můžete nosit 30 dní a 29 nocí v kuse, díky vyšší propustnosti pro kyslík. Díky tomu zůstává rohovka zdravá po celou dobu, i když spíte.

Je špatné nosit kontaktní čočky každý den?

Jak už jsme zmínili, nosit kontaktní čočky každý den není špatné, ale nevhodné zacházení s nimi může být. Pamatujte, že oči jsou velmi citlivé a mohou být poškozeny nebo podrážděny, pokud o ně není řádně pečováno.

Is it safe to wear contact lenses

To platí jak v případě nošení kontaktních čoček, tak při použití ostatních přípravků pečujících o oči. Produkt sám o sobě by měl vyhovovat vašim individuálním potřebám. Každé oko je jiné a dokonce i mezi vašimi vlastními mohou být různé rozdíly, které vyžadují jinou léčbu nebo předpis bez ohledu na to, o jak malý rozdíl se může jednat.

Nejlepší doporučení, které vám můžeme dát, je vždy se řiďte radami očních specialistů, jako jsme my, abyste předešli problémům, které by mohly poškodit váš zrak. Je načase koupit si dioptrické brýle z důvěryhodného obchodu! Chcete vědět jak na to?

Kupte levně a online kontaktní čočky na Lentiamo

Nyní, když jste si jisti, že kontaktní čočky jsou bezpečné pro každodenní nošení a že není špatné je nosit každý den, pojďte zjistit, co vám v našem obchodě nabízíme. Jsme předními online prodejci optického zboží na trhu a nabízíme kvalitní produkty za ceny, které odpovídají každému rozpočtu.

V Lentiamo můžete najít nabídku až o 50 % levnější než v běžných optikách zahrnující dioptrické brýle and doplňky nezbytné pro každý den. Navíc je prohlížení našich webových stránek jednoduché a intuitivní, takže při nákupu nebudete mít žádné problémy.

Získejte dopravu zdarma při nákupu nad 1 500 Kč! Využijte této skvělé příležitosti a investujte do kvality, abyste vždy dobře viděli.

Nenechte si ujít nic důležitého.

Přihlaste si náš e-mailový zpravodaj!

Komentáře

    Žádný dotaz...

    Údaje označené * jsou povinné

    Nejprodávanější produkty