Slevy až 15% na kontaktní čočky Lenjoy

Přihlášení

Jsou lepší roční, nebo měsíční kontaktní čočky?

Každý, kdo nosí kontaktní čočky si někdy musel vybrat mezi různými typy, které jsou na trhu k dispozici, ať už podle výrobce nebo značky, použitých materiálů nebo doporučené doby nošení. Co je tedy lepší: měli byste zvolit roční nebo měsíční kontaktní čočky, a mají roční kontaktní čočky dobré ohlasy?

V novém článku od Lentiamo, podrobně vysvětlíme výhody ročních i měsíčních kontaktních čoček, abyste se mohli na základě kritérií rozhodnout, která je pro vás nejvýhodnější. Čtěte dále a zjistěte, zda jsou pro vás výhodnější roční nebo měsíční kontaktní čočky!

Objevte a vyberte si roční nebo měsíční kontaktní čočky

Jak už název napovídá, měsíční kontaktní čočky mají doporučenou dobu používání přibližně 30 dní. To znamená, že se o ně během této doby musíte řádně starat, aby se nezhoršila nebo nepoškodila jejich kvalita případným kontaktem s vnějšími faktory.

Hlavní rozdíl mezi měsíčními a ročními kontaktními čočkami spočívá v tom, že roční kontaktní čočky lze používat až 365 dní.. Správná péče o roční kontaktní čočky samozřejmě vyžaduje dodržování striktní péče a hygienických návyků po delší dobu, proto zvažte, co nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Vždy mějte po ruce roztoky na kontaktní čočky a pouzdra na kontaktní čočky se kterými můžete kontaktní čočky skladovat. Tím zajistíte, jejich důkladné uložení během doby, kdy je nepoužíváte.

Contact lens case and contact lens

Výhody měsíčních kontaktních čoček

  • V porovnání s denními kontaktními čočkami (s přihlédnutím k ceně roztoku a pouzdra)šetří peníze!
  • Budete si moci objednat čočky, které vám vydrží dlouho, a nebudete muset často kupovat nové.
  • Mnoho očních specialistů je doporučuje svým pacientům.

Roční kontaktní čočky: názory a výhody

  • Při výběru mezi ročními a měsíčními kontaktními čočkami by si ti, kteří hledají větší pevnost a trvanlivost měli zvolit roční kontaktní čočky s delší životností, a to díky jejich vlastnostem a materiálům, ze kterých jsou vyrobeny.
  • Jsou odolnější a mají vysokou propustnost kyslíku, což je naprosto nezbytné pro udržení očí v co nejlepší kondici a zabránění jejich podráždění nebo vysychání.
  • Jsou většinou doporučovány očními specialisty pro nositele a vysokými dioptriemi.

Kupte si měsíční kontaktní čočky –⁠ pohodlně na Lentiamo

Už jste se rozhodli mezi ročními nebo měsíčními čočkami? Jak jste viděli, oba jsou vysoce doporučeny, takže vaše volba bude v obou případech docela úspěšná.

Nakupujte z pohodlí domova v Lentiamo, předního online prodejce optických pomůcek na trhu. Nabízíme výhodnější ceny než běžné kamenné optiky, a to vše na základě nejvyšších standardů kvality. Protože pokud jde o péči a zdraví vašeho zraku, není žádné riziko, které by stálo za to podstoupit.

Nenechte si ujít nic důležitého.

Přihlaste si náš e-mailový zpravodaj!

Komentáře

    Žádný dotaz...

    Údaje označené * jsou povinné

    Nejprodávanější produkty