Slevy na sportovní sluneční brýle 🔥

Přihlášení

Jak poznáte, která čočka patří do kterého oka? 👁

Pokud jste nedávno začali nosit kontaktní čočky, je pravděpodobné, že jste si nebyli jistí, jak je používat, jak je bez problémů nasadit atd.  Mnoho lidí také zajímá, která kontaktní čočka patří do kterého oka. V tomto příspěvku vám prozradíme trik, který vás nikdy nezklame. Čtěte dál a dozvíte se více!

Jsme předním online prodejcem optických výrobků, proto vám doporučujeme řídit se radami našich zkušených optometristů, zejména pokud s kontaktními čočkami začínáte.

Jak poznáte, která kontaktní čočka je pravá a která levá?

Na první pohled mohou dvě kontaktní čočky vypadat stejně, ale v mnoha případech jsou stejné pouze vzhledově. Jak jistě víte, je zcela běžné, že každé oko potřebuje jinou hodnotu dioptrií, proto musí být každá čočka nasazena tak, abyste viděli jasně oběma očima.

Odpověď na otázku, která kontaktní čočka patří do kterého oka, je velmi jednoduchá: používejte pouzdra na kontaktní čočky, abyste je mohli ukládat vždy na správnou stranu. Nejčastěji se pravá označuje písmenem R (Right) a levá písmenem L (Left).

Left and right contact lens case

Kupte si pouzdro na kontaktní čočky u Lentiamo

Stále nemáte kam uložit měsíční nebo čtvrtletní kontaktní čočky? V Lentiamo najdete širokou škálu příslušenství a roztoků na kontaktní čočky, aby péče o vaše oči byla vždy zaručená.

Nyní, když znáte odpověď na otázku, jak zjistit, která kontaktní čočka je pro které oko, neotálejte s nákupem pouzdra, abyste měli každou kontaktní čočku vždy na správném místě. Doufáme, že jsme vám pomohli!

Nenechte si ujít nic důležitého.

Přihlaste si náš e-mailový zpravodaj!

Komentáře

    Žádný dotaz...

    Údaje označené * jsou povinné

    Nejprodávanější produkty