Naše zboží můžete vyzvednout nedaleko vaší lokality ve výdejních místech

4,9/5 Hodnocení

Přihlášení

Cyklistické sluneční brýle

Sluneční brýle jsou důležitou součástí výbavy každého cyklisty. Nabízejí zásadní ochranu před UV zářením a také ochranu před nepříznivými vlivy. Nejlepší sportovní sluneční brýle pro jízdu na kole vám umožní dobře vidět, abyste mohli zůstat na silnici v bezpečí a pohodlí.

Jsou cyklistické sluneční brýle nezbytné?

Cyklistické sluneční brýle jsou nezbytným doplňkem každého cyklisty. Poskytují ochranu před suchým větrem, dráždivým prachem a létajícími nečistotami nebo hmyzem. Kromě toho mohou sluneční brýle pro silniční cyklistiku také zlepšit ostrost vidění, abyste byli v bezpečí při slabém nebo jasném osvětlení.

Jaké barvy skel slunečních brýlí jsou nejlepší pro jízdu na kole?

Stejně jako výběr nejvhodnějších slunečních brýlí pro váš tvar obličeje, jsou i barvy čoček důležitým faktorem při výběru cyklistických slunečních brýlí.

  • Červené čočky – U slunečních brýlí pro silniční cyklistiku se doporučují jantarová nebo červená skla. Zvyšují ostrost vidění a nabízejí úžasný barevný kontrast se žlutými dopravními značkami a čarami..
  • Žluté čočky – Žluté čočky filtrují modré světlo a zvyšují kontrast i vnímání hloubky a vzdálenosti za zhoršených světelných podmínek. Poskytují skvělé zaostření v mlhavých nebo zamračených dnech.
  • Hnědé čočky – Hnědé čočky zvýrazňují kontrast při jasném slunečním světle. Skvěle se hodí pro jízdu na kole za slunečného počasí, abyste lépe viděli překážky.
  • Šedé čočky – Šedé čočky umožňují věrné vnímání barev a snižují oslnění na jasném slunci.

Potřebují cyklisté polarizační sluneční brýle?

Obecně se nedoporučují polarizační cyklistické brýle. Čočky jsou ideální pro snížení odlesků a odrazů na mokrém chodníku, vozidlech a jiných lesklých površích. To znamená, že polarizované čočky mohou ztížit viditelnost nebezpečných míst, jako jsou mastné nebo zledovatělé povrchy. Rovněž ovlivňují vnímání digitálních obrazovek, jako jsou mobilní telefony nebo navigační systémy.

Cyklistické sluneční brýle s polarizačními skly jsou však skvělé při jízdě v blízkosti vodních ploch nebo za jasných podmínek. Zvažte své potřeby a přečtěte si informace o zrcadlových nebo polarizačních slunečních brýlích, abyste zjistili, jaké by mohly být pro vaši jízdu nejlepší.

Typ

Značka

Typ čoček

Tvar obrouček

Cena

Velikost

Načíst další produkty

Proč nakupovat právě u nás?

Protože pro vás máme jedinečné výhody.

Výdejní místa

Nechejte si objednané zboží poslat na jedno z našich výdejních míst.

Výhodné ceny

Patříme mezi největší prodejce kontaktních čoček v Evropě a díky tomu máme zajímavé ceny pro každého.

1 135 402 čoček na skladě

Máme více než 1 milión párů čoček k okamžitému odeslání.

 

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Při nižší ceně objednávky můžete využít výdejní místa za 29 Kč, nebo dopravu již od 59 Kč.

Bonusový program

Od prvního nákupu získáváte bonusové body, které můžete vyměnit za dárky zdarma.

Odešleme dnes nebo získáte 500 Kč

Zboží skladem, které objednáte v pracovní den do 14 hodin, předáme dopravci ještě v ten samý den. Pokud se opozdíme, získáváte 500 Kč.

 

Ověřeno našimi zákazníky

98 % zákazníků doporučuje náš obchod (z 16870 recenzí). Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.

Výborný obchod chválím objednávám několik let pravidelně a doporučuji hlavně rychlost dodání jeden den objednám a druhý den doručeno
Velký výběr
Rychlost dodání
Hlídají, kdy mám zase objednat čočky, a sami se ozvou
Přijatelné ceny
Bonusy
dodání druhý den od objednání