Slevy až 15% na kontaktní čočky Lenjoy

4,9/5 Hodnocení

Přihlášení

Off-road cyklistické sluneční brýle

Sluneční brýle pro terénní cyklistiku, známé také jako sluneční brýle pro horská kola (MTB sluneční brýle), jsou nezbytným doplňkem speciálně navrženým pro bezpečnost a dobré vidění na stezce.

Chraňte své oči před škodlivým UV zářením, prachem a špínou, hmyzem, větvemi a dalšími nečistotami pomocí správných brýlí.

Nejlepší sluneční brýle pro horská kola

Nejlepší sluneční brýle pro terénní cyklistiku vám pomohou dosáhnout lepších výkonů, lépe vidět a zajistit bezpečnost na stezkách. Výrazně chrání vaše oči před dráždivým větrem a deštěm a zároveň chrání před hmyzem a dalšími předměty, které by mohly narušit vaší jízdu.

Při výběru slunečních brýlí pro jízdu na horském kole nebo na stezce zvažte tyto klíčové vlastnosti, abyste si jízdu co nejlépe užili.:

  • Obalový design – Obalová konstrukce poskytuje maximální krytí a ochranu před povětrnostními vlivy. Tato konstrukce také pomáhá snížit odpor větru a zlepšuje periferní vidění pro lepší výhled.
  • Čočky odolné proti nárazu – Správný materiál čoček se při nárazu neroztříští, což zajistí bezpečnost vašich očí a obličeje. Hledejte sluneční brýle do terénu vyrobené z vysoce kvalitních plastů nebo polykarbonátu.
  • Odolná konstrukce obrub – Terénní cyklistika může být náročná na výbavu, proto si vyberte pár s lehkými a odolnými rámy, které vydrží nárazy a bezpečně se udrží na obličeji i v náročném terénu.
  • Odvětrávané čočky – Ačkoli to není nezbytné, větrací otvory mohou zabránit zamlžování čoček v chladných dnech nebo při intenzivním dýchání.

Správné čočky snižují oslnění a zvyšují kontrast, takže snáze uvidíte cestu před vámi. Nezapomeňte také zvážit funkce, jako jsou zrcadlové čočky vs. polarizované čočky nebo fotochromatické cyklistické brýle.

Jaká barva čoček je vhodná pro terénní cyklistiku?

Barvy čoček jsou nejen stylistickou volbou, ale výběr správné barvy čoček slunečních brýlí může ovlivnit i vaše vidění. Jízda na horském kole a terénní cyklistika se potýkají se specifickými podmínkami, takže je důležité vybírat čočky s rozmyslem:

  • Žluté čočky– Mnoho cyklistů nosí žluté brýle, protože zvyšují kontrast i vnímání hloubky a vzdálenosti za zhoršených světelných podmínek. Skvěle zaostřují za mlhavých nebo zamračených dnů.
  • Hnědé čočky – Hnědé čočky dobře zvýrazňují kontrast při jasném slunečním světle. Jsou skvělé pro jízdu na horském kole za slunečného počasí, takže lépe uvidíte překážky.
  • Zelené čočky – Zelené čočky zlepšují vidění ve stínu i na slunci. Zelené čočky jsou skvělou volbou pro jízdu v lesích a místech, kde stromy vytvářejí rozptýlené světlo a stíny.
  • Červené čočky – Červené, růžové nebo růžové čočky nabízejí úžasný barevný kontrast. Jsou ideální pro jízdu na horském kole zelenými lesy.

Typ

Značka

Typ čoček

Tvar obrouček

Cena

Velikost

  • Použití

    Sport

  • Vhodné pro sporty

    Terénní cyklistika

  • Zrušit vše

Načíst další produkty

Proč nakupovat právě u nás?

Protože pro vás máme jedinečné výhody.

Výdejní místa

Nechejte si objednané zboží poslat na jedno z našich výdejních míst.

Výhodné ceny

Patříme mezi největší prodejce kontaktních čoček v Evropě a díky tomu máme zajímavé ceny pro každého.

1 135 402 čoček na skladě

Máme více než 1 milión párů čoček k okamžitému odeslání.

 

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Při nižší ceně objednávky můžete využít výdejní místa za 29 Kč, nebo dopravu již od 59 Kč.

Bonusový program

Od prvního nákupu získáváte bonusové body, které můžete vyměnit za dárky zdarma.

Odešleme dnes nebo získáte 500 Kč

Zboží skladem, které objednáte v pracovní den do 14 hodin, předáme dopravci ještě v ten samý den. Pokud se opozdíme, získáváte 500 Kč.

 

Ověřeno našimi zákazníky

98 % zákazníků doporučuje náš obchod (z 16870 recenzí). Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.

Výborný obchod chválím objednávám několik let pravidelně a doporučuji hlavně rychlost dodání jeden den objednám a druhý den doručeno
Velký výběr
Rychlost dodání
Hlídají, kdy mám zase objednat čočky, a sami se ozvou
Přijatelné ceny
Bonusy
dodání druhý den od objednání