Slevy na sportovní sluneční brýle 🔥

4,9/5 Hodnocení

Přihlášení

Běžecké sluneční brýle

Ať prší, nebo svítí slunce, běžecké sluneční brýle jsou důležitým doplňkem, který zvyšuje váš výkon a chrání vaše oči na cestách. Ať už trénujete na ostrém slunci, v dešti nebo za špatných světelných podmínek, kvalitní běžecké sluneční brýle mohou výrazně ovlivnit váš celkový zážitek.

Klíčové vlastnosti nejlepších běžeckých slunečních brýlí

Běžecké sluneční brýle jsou stejně důležité jako kvalitní běžecké boty. Nejlepší běžecké sluneční brýle zajišťují dobrou viditelnost a pohodlí, abyste byli v bezpečí a v pohybu. Hledejte tyto vlastnosti:

  • Lehký a pohodlný design – Pohodlí je u běžecké výbavy klíčové a sluneční brýle nejsou výjimkou. Vyberte si lehké a pohodlné brýle, abyste se nemuseli bát, že vám budou při běhu poskakovat nebo klouzat.
  • Materiály odolné poškrábání – Běžecké sluneční brýle musí vydržet opotřebení způsobené aktivním životním stylem. Materiály odolné proti poškrábání zajišťují, že vaše běžecké brýle zvládnou občasný pád nebo náraz, aniž by se zhoršil jejich výkon.
  • UV ochrana – Ochrana očí před škodlivými účinky UV záření je při venkovních aktivitách, jako je běh, nutností. Hledejte brýle, které poskytují vysokou UV ochranu, abyste zajistili bezpečí svých očí i při běhu.
  • Kvalitní polarizované čočky – Ať už běháte po chodníku, nebo po stezce, jasné vidění je zásadní. Vyberte si čočky, které snižují oslnění a umožňují přehledně sledovat vše před vámi.

Proč bych měl při běhu nosit sluneční brýle?

Sluneční brýle jsou především dokonalým doplňkem, který při běhu venku chrání oči před škodlivým UV zářením. Kvalitní běžecké sluneční brýle také zlepšují váš zrak tím, že snižují obtěžující oslnění a zlepšují kontrast u překážek, které můžete potkat. To může být obzvláště užitečné při ranním nebo pozdně večerním běhu, kdy je slunce nízko nad obzorem.

Běžecké sluneční brýle jsou navrženy speciálně pro pohyb a dobře sedí na obličeji, aby vás pohodlně chránily před větrem, prachem a dalšími nečistotami. Udrží vás i vaše oči v bezpečí a zpříjemní vám běh.

Typ

Značka

Typ čoček

Tvar obrouček

Cena

Velikost

Načíst další produkty

Proč nakupovat právě u nás?

Protože pro vás máme jedinečné výhody.

Výdejní místa

Nechejte si objednané zboží poslat na jedno z našich výdejních míst.

Výhodné ceny

Patříme mezi největší prodejce kontaktních čoček v Evropě a díky tomu máme zajímavé ceny pro každého.

1 135 402 čoček na skladě

Máme více než 1 milión párů čoček k okamžitému odeslání.

 

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Při nižší ceně objednávky můžete využít výdejní místa za 29 Kč, nebo dopravu již od 59 Kč.

Bonusový program

Od prvního nákupu získáváte bonusové body, které můžete vyměnit za dárky zdarma.

Odešleme dnes nebo získáte 500 Kč

Zboží skladem, které objednáte v pracovní den do 14 hodin, předáme dopravci ještě v ten samý den. Pokud se opozdíme, získáváte 500 Kč.

 

Ověřeno našimi zákazníky

98 % zákazníků doporučuje náš obchod (z 16870 recenzí). Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.

Možnost vyzkoušet si brýle virtuálně
Široká nabídka
Podrobné údaje o parametrech zboží
Výborný obchod chválím objednávám několik let pravidelně a doporučuji hlavně rychlost dodání jeden den objednám a druhý den doručeno
Velký výběr
Rychlost dodání
Hlídají, kdy mám zase objednat čočky, a sami se ozvou
Přijatelné ceny
Bonusy