Velikonoční nadílka 🐣

4,9/5 Hodnocení

Přihlášení

Golfové sluneční brýle

Sluneční brýle mohou chránit vaše oči, zlepšit váš zrak a zvýšit vaši výkonnost od odpaliště až po 18. jamku. Sportovní sluneční brýle se vyrábějí v různých stylech a provedeních s mnoha specifickými funkcemi pro golfisty.

Potřebuji na golf sluneční brýle?

Golfové sluneční brýle jsou nezbytné pro ochranu očí před škodlivým UV zářením, vysychajícím větrem a nežádoucími nečistotami na hřišti. Pomohou vám sledovat trajektorii míčku po fairwayi bez nepříjemného oslnění a mžourání. Mnohé golfové sluneční brýle navíc mohou zvýšit ostrost vidění zesílením kontrastu a posílením vnímání hloubky.

Jsou polarizační čočky lepší pro golf?

Polarizační sluneční brýle jsou ideální pro omezení oslnění z odrazu na vodě, bunkrech a jiných reflexních plochách. Někteří golfisté však dávají přednost nepolarizovaným čočkám, zejména při puttování. Odlesky na greenu mohou pomoci určit úhel zrna a umožnit přesnější puttování. Výběr polarizovaných čoček nakonec závisí na osobních preferencích.

Jaké sluneční brýle bych měl používat na golf?

Nejlepší sluneční brýle na golf vám pomohou zlepšit hru a zároveň ochrání vaše oči. Při hledání dokonalého páru záleží z velké části na tom, co je pro vás důležité. Nejdůležitějším faktorem je ochrana před sluncem, zatímco barva čoček, materiály a styl jsou osobní volbou. Pro ještě osobnější vzhled můžete najít sluneční brýle, které odpovídají tvaru vašeho obličeje.

Nejlepší barva čoček pro golfové sluneční brýle

V ideálním případě golfové sluneční brýle zvyšují kontrast a zlepšují vnímání hloubky. Mnoho golfistů proto dává přednost hnědým čočkám. Na druhou stranu, šedé čočky nebo zelené čočky nabízejí přirozenější podání barev, ale mohou snižovat kontrast, pokud mají velmi tmavé zabarvení. Pro vidění na hřišti mohou být užitečné také zrcadlové nebo polarizační čočky. Značky jako Oakley nabízejí mnoho stylových a odolných modelů pro golfisty a sportovce.

Kteří profesionální golfisté nosí golfové sluneční brýle?

Přestože sluneční brýle mohou při golfu rozhodně zlepšit vidění, ne každý profesionální golfista hraje se slunečními brýlemi. Na elitní úrovni se počítá každý centimetr a sluneční brýle mohou ovlivnit vidění v měnících se světelných a povětrnostních podmínkách. Někteří se proto rozhodnou, že sluneční brýle při soutěži nebudou používat.

Mezi slavné profesionální golfisty, kteří byli spatřeni při hře ve slunečních brýlích, patří Michelle Wie West, Adam Scott, Paula Creamer a Phil Mickelson.

Typ

Značka

Typ čoček

Tvar obrouček

Cena

Velikost

Proč nakupovat právě u nás?

Protože pro vás máme jedinečné výhody.

Výdejní místa

Nechejte si objednané zboží poslat na jedno z našich výdejních míst.

Výhodné ceny

Patříme mezi největší prodejce kontaktních čoček v Evropě a díky tomu máme zajímavé ceny pro každého.

1 135 402 čoček na skladě

Máme více než 1 milión párů čoček k okamžitému odeslání.

 

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Při nižší ceně objednávky můžete využít výdejní místa za 29 Kč, nebo dopravu již od 59 Kč.

Bonusový program

Od prvního nákupu získáváte bonusové body, které můžete vyměnit za dárky zdarma.

Odešleme dnes nebo získáte 500 Kč

Zboží skladem, které objednáte v pracovní den do 14 hodin, předáme dopravci ještě v ten samý den. Pokud se opozdíme, získáváte 500 Kč.

 

Ověřeno našimi zákazníky

98 % zákazníků doporučuje náš obchod (z 16857 recenzí). Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.

Není co vytknout
Velmi rychlé dodání zboží!!!
Rychlé vyřízení
Příjemná obsluha