Slevy až 15% na kontaktní čočky Lenjoy

Přihlášení

Představujeme: nová kolekce brýlí Lentiamo

Obsah

Jsme nadšeni, že můžeme oficiálně oznámit uvedení naší exkluzivní kolekce brýlí Lentiamo! Originální řadu kvalitních dioptrických brýlí, slunečních brýlí a brýlí proti modrému světlu pro vás navrhl náš tým předních optometristů v Praze.

Podívejte se, jak brýle Lentiamo reprezentují vše, za čím si stojíme: vysoká kvalita, sofistikovaný desing a dostupnost.

Základní informace o kolekci brýlí Lentiamo

Optometristé společnosti Lentiamo konzultovali s vámi, našimi zákazníky, vaše přání a potřeby v oblasti brýlí. Chtěli zajistit, aby všechny naše obruby a čočky splňovaly vaše preference, požadavky a nejvyšší standardy kvality.

Výsledek? Jedinečné brýle, které kombinují maximální pohodlí, styl a odolnost.

Čím je kolekce brýlí Lentiamo výjimečná?

Rozhodli jsme se vytvořit něco, co bude jiné a bude mít skutečnou hodnotu. Značkové brýle mohou být neúměrně drahé, proto jsme zaznamenali poptávku po vysoce kvalitních brýlí za dostupné ceny a se stylovým designem.

Naši kvalifikovaní optometristé a designéři pečlivě zkoumali a prováděli dlouhodobé testy, aby našli nejlepší materiály, konstrukce a nejužitečnější technologie. S čím přišli?

Čočky

detailní záběr na čočky želvích brýlí

Čočky Lentiamo nabízejí zrakový komfort a výhody, díky nimž je nošení brýlí celkově příjemnější. Zde jsou některé další výhody brýlí Lentiamo:

  • Všechny brýlové čočky jsou antireflexní což snižuje oslnění, odrazy pro lepší viditelnost a snížení únavy očí. Zároveň zvyšuje zrakový komfort v jasném nebo venkovním prostředí.
  • Dioptrické i nedioptrické brýlové čočky mohou být opatřeny hydrofobními a antistatickými vrstvami které výrazně usnadňují čištění od stříkanců, otisků prstů, prachu a nečistot.
  • Vlastní Lentiamo technologie Blue420 filtruje vysokoenergetické modré světlo, čímž snižuje únavu očí, bolesti hlavy a přispívá ke kvalitnějšímu spánku (více než mnoho jiných výrobců).
  • Chrání oči před škodlivým UV zářením a snižují riziko poškození očí a očních chorob.

Co je technologie Blue420?

Modré světlo je považováno za vysokoenergetické s vlnovou délkou spadající do spektra viditelného světla kolem 380-500 nm. Kvalitní čočky proti modrému světlu by se měly v ideálním případě zaměřovat na vlnové délky v tomto rozsahu, aby byly účinné.

Lentiamo technologie Blue420 filtruje modré světlo o vlnové délce přibližně 420 nm. Její vysoká úroveň ochrany předčí mnoho jiných výrobců na trhu. Blue420 navíc filtruje bez nežádoucího žlutého zabarvení, které je běžně k vidění u jiných čoček. Tato technologie vám pomůže chránit zrak a přirozeněji vnímat barvy během sledování obrazovky.

Technologie Blue420 je standardem pro všechny brýle na počítač z kolekce Lentiamo. Níže jsou uvedeny některé z nejlepších modelů brýlí na počítač, které jsou nyní k dispozici!

Obroučky

obrázek čirého acetátového rámu brýlí lentiamo zblízka

Každý tvar a materiál rámu byl pečlivě vybrán a otestován, aby se zajistilo, že bude příjemný pro celodenní nošení. Obroučky pohodlně sedí na nose, spáncích a uších, aniž by vás zatěžovaly nebo tlačily. Podívejte se, čím naše obroučky vynikají:

  • Vyrobeno z odolných a lehkých materiálů pro dlouhotrvající pohodlí.
  • Jsou opatřeny nápisem Lentiamo, který zaručuje autentičnost a pečlivou výrobu každého páru.
  • Jsou k dispozici v různých barvách a stylech, které lichotí každému tvaru obličeje a barvě vlasů.

Podívejte se na náš výběr slunečních brýlí Lentiamo a prohlédněte si některé barvy, vzory, tvary a materiály v kolekci.

Pouzdro

hnědé pouzdro na brýle s tmavě modrou krabičkou a utěrkou z mikrovlákna

Náš tým optiků si všiml, že mnoho brýlí je dodáváno s nekvalitními pouzdry. Hodnota pouzder Lentiamo odpovídá vysoké kvalitě našich obrub a čoček. Co dostanete s vašimi brýlemi?

  • Recyklovatelný a znovu použitelný kartonový box.
  • Vysoce kvalitní, odolné kožené pouzdro z veganské kůže, které uchová vaše brýle v bezpečí.
  • Mimořádně měkký čisticí hadřík, který chrání brýle před poškrábáním a znečištěním.

Podívejte se na naše oblíbené dioptrické brýle Lentiamo spolu s pouzdrem na brýle.

Pořiďte si brýle Lentiamo ještě dnes

Naše kolekce dámských, pánských a unisex brýlí, slunečních brýlí a brýlí proti modrému světlu byla vytvořena s ohledem na vás. Doufáme, že se vám kvalita, promyšlený design a příznivé ceny budou líbit stejně jako nám.

Jdete do toho? Podívejte se na naši nabídku a objednejte si brýle ještě dnes.

Děkujeme, že jste se stali důležitou součástí kolekce brýlí Lentiamo.

Nenechte si ujít nic důležitého.

Přihlaste si náš e-mailový zpravodaj!

Komentáře

    Žádný dotaz...

    Údaje označené * jsou povinné

    Nejprodávanější produkty