Slevy na sportovní sluneční brýle 🔥

Přihlášení

Nejlepší multifokální kontaktní čočky v roce 2024

Jakub Odcházel, DiS.

Z lékařského hlediska zkontroloval/a Jakub Odcházel, DiS., Vedoucí sítě optik , dne 2. 8. 2022. Napsal/a Lentiamo

Jak vždy říkáme, každé oko je charakteristické něčím jiným. Ve skutečnosti jsou velmi časté rozdíly i mezi jednotlivýma očima, což znamená, že potřebujete brýle nebo kontaktní čočky s rozdílnými parametry pro obě oči. Chcete se dozvědět, jaké nejlepší multifokální kontaktní čočky pro vaše potřeba se právě teď na trhu nabízejí?

V Lentiamo nabízíme mnoho produktů pečujících o zrak, které splňují nejpřísnější standardy kvality a jsou schváleny Evropskou unií. Jejich nákup v našem e-shopu je vynikající volbou.

Nejlepší multifokální kontaktní čočky v součastnosti

Někdy se jim říká progresivní čočky, ale běžně se označují jako multifokální kontaktní čočky, tj. takové, které umožňují ostré vidění na jakoukoli vzdálenost a jsou určeny ke korekci presbyopie. Presbyopie není onemocnění, ale postupná ztráta schopnosti zaostřování, která postihuje mnoho lidí s přibývajícím věkem.

Mnoho lidí se často zdráhá přejít na nový typ čoček. Pokud váháte, náš článek o nejlepších multifokálních kontaktních čočkách vám pomůže se rozhodnout. Prohlédněte si naše nejlepší produkty a najděte si na našem e-shopu ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám!

Multifocal contact lenses

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal

Náš seznam začíná kontaktními čočkami Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal od jednoho z předních výrobců, společnosti Alcon. Jedná se o měsíční kontaktní čočky, které jsou vyrobeny z materiálu umožňující snadnou prodyšnost a vysokou propustnost kyslíku.

Navíc tento produkt poskytuje dvě pokročilé technologie, které pro vás budou přínosné: Smartshield Technology and HydraGlyde® Moisture Matrix. Ty chrání vaše oči před usazováním nečistot na rohovce a zvlhčují kontaktní čočku delší dobu. Neexistuje lepší volba, čím začít náš výběr nejlepších multifokálních kontaktních čoček.

Biofinity Multifocal

Při druhé volbě jsme se rozhodli pro kontaktní čočky od společnosti CooperVision, výrobce s bohatými zkušenostmi.Jejich Biofinity Multifocal můžeme považovat za jedny z nejlepších multifokálních kontaktních čoček současnosti. Mají všechny výhody silikon-hydrogelového materiálu, stejně jako technologií, které udržují kontaktní čočky přirozeně zvlhčené a zaručují tak vynikající korekci zraku.

Jsou ideální pro prevenci podráždění a únavy očí, které mohou být běžné u některých kontaktních čoček horší kvality. Rozlučte se s potížemi, které jste měli s viděním na blízko i na dálku, a pořiďte si jedny z nejlepších multifokálních kontaktních čoček, které dnes najdete.

PureVision 2 for Presbyopia

Kontaktní čočky PureVision 2 od společnosti Bausch & Lomb jsou speciálně navrženy pro lidi, kteří hledají rychlé a efektivní řešení presbyopie, protože byly vyvinuty právě za tímto účelem. Snadno přilnou k oku a mají tenké, zaoblené okraje, díky čemuž jsou vhodné pro celodenní pohodlné nošení.

Věděli jste, že jsou navrženy tak, že je můžete nosit 30 dní v kuse? Ano, to znamená, že je můžete mít nasazené i během noci - jsme si jisti, že budou patřit mezi vaši nejlepší volbu, pokud jde o výběr nejlepších multifokálních kontaktních čoček!

Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Dalším vynikajícím produktem od společnosti Alcon je Dailies AquaComfort Plus Multifocal. Jejich kvalitní design poskytuje uživatelům korekci zraku na krátkou, střední a dlouhou vzdálenost, protože nabízejí tato tři diferencovaná zorná pole. Jsou ideální pro ty, kteří trpí presbyopií.

Řadíme je také mezi nejlepší multifokální kontaktní čočky, protože využívají technologie, která uvolňuje vlhkost s každým mrknutím, takže jsou velmi pohodlné a pomáhají stabilizovat slzný film. Je to možnost, kterou jste hledali, nebo se chcete ještě dozvědět více?

Clariti Multifocal

Pokud hledáte další z skvělé multifokální kontaktní čočky od společnosti CooperVision, Clariti Multifocal je vynikající volba. Jsou vyrobeny ze silikon-hydrogelu, ale za zmínku stojí také jejich jedinečná technologie WetLoc, která udržuje kontaktní čočky přirozeně hydratované a zaručuje tak příjemné nošení po celý den.

Jsou navrženy tak, aby zajišťoval plynulý vizuální přechod mezi viděním do blízka a do dálky, a mají asférický tvar, takže dobře přiléhají k oku.

Dailies Total 1 Multifocal

Dailies Total 1 Multifocal od společnosti Alcon by měly být jednou z vašich nejlepších voleb, pokud trpíte presbyopií, protože se jedná o další kontaktní čočky navržené speciálně za tímto účelem. Díky technologii stoupajícího obsahu vody pohodlně kloužou po jemných tkáních oka nositele - pohodlí vydrží celý den a vy si ani nevšimnete, že je nosíte!

Proclear Multifocal CooperVision

Poslední z nejlepších multifokálních kontaktních čoček v tomto příspěvku jsou Proclear Multifocal CooperVision. Tento výrobek umožňuje jasné a ostré vidění na všechny vzdálenosti a nabízí vynikající propustnost kyslíku.

Jsou bezpochyby další vynikající volbou v péče o zdraví vašeho zraku.

Jste si jisti svým výběrem? Pořiďte si kontaktní čočky v Lentiamo

Lentiamo je vaše důvěryhodná online optika a lídr v této oblasti. Nabízíme širokou škálu vysoce kvalitních produktů, takže péče o vaše oči je zaručena.

Potřebujete nové brýle nebo kontaktní čočky? Důvěřujte nám a neutrácejte nic navíc v optikách, které zvyšují ceny. Snadno si objednejte zboží, aniž byste museli někam chodit, a do několika dnů ho obdržíte domů.

Nenechte si ujít nic důležitého.

Přihlaste si náš e-mailový zpravodaj!

Komentáře

    Žádný dotaz...

    Údaje označené * jsou povinné

    Nejprodávanější produkty