Naše zboží můžete vyzvednout nedaleko vaší lokality ve výdejních místech

Přihlášení

Nejlepší sluneční brýle pro srdcovitý tvar obličeje

Napsal/a Lentiamo dne 1. 6. 2023

Přemýšleli jste někdy, jaké sluneční brýle nejlépe odpovídají vašemu tvaru obličeje? Obličejům ve tvaru srdce sluší modely, které přidávají na šířce spodní polovině obličeje. Případně obroučky, které doplňují přirozené úhly čela, tváří a čelistí, mohou vytvořit harmonický a lichotivý vzhled.

Jaký styl slunečních brýlí je nejlepší? Neexistuje přesný návod nebo vzorec, podle kterého by bylo možné najít dokonalé sluneční brýle pro každý tvar obličeje. Existuje však několik užitečných doporučení, která vám pomohou najít obroučky, které doplní nebo zvýrazní rysy vašeho obličeje! V tomto článku vám pomůžeme rozpoznat srdcovitý tvar obličeje, doporučíme vám styly slunečních brýlí a vysvětlíme, proč se ten který typ k němu hodí.

Jak zjistit, zda máte srdcovitý tvar obličej?

obrys kolem obličeje ve tvaru srdce na modrém pozadí

Srdcovité obličeje se vyznačují širším čelem, úzkou čelistí a štíhlou nebo špičatou bradou. Někdy mají lidé charakteristickou linii vlasů ve tvaru písmene V. Zde se dozvíte, jak poznat, zda máte srdcovitý tvar obličeje:

  • Zkontrolujte šířku čela: Srdcovitý tvar obličeje má obvykle širší čelo ve srovnání s bradou a čelistí. Pokud si nejste jisti, změřte si pomocí metru čelo a linii čelisti v jejich nejširších částech.
  • Všimněte si umístění lícních kostí: Srdcovitý tvar obličeje má často širší lícní kosti umístěné výše na obličeji.
  • Podívejte se na linii vlasů: Srdcovitý tvar obličeje má obvykle, ale ne vždy, linii vlasů ve tvaru písmene V, která ústí do bodu uprostřed čela.
  • Sledujte linii čelistí: Srdcovitý tvar obličeje má obvykle úzkou, někdy špičatou bradu, která tvoří spodní část srdce.

Celebrity se srdcovitým tvarem obličeje

koláž halle berry, lupity nyong'o a reese witherspoon

Na fotografii zleva doprava: Halle Berry1, Lupita Nyong'o2, a Reese Witherspoon3.

Jaké sluneční brýle jsou nejlepší pro srdcovitý tvar obličeje?

Sluneční brýle, které kontrastují nebo zvýrazňují srdcovité rysy, jsou často skvělou volbou.

Srdcovitým obličejům sluší modely, které kontrastují s širším čelem a lícními kostmi. Obdélníkové nebo kulaté obroučky se širokou spodní částí vytvářejí symetrii a dodávají rovnováhu odshora dolů.

Na druhou stranu obroučky, které přesně kopírují přirozené srdcovité křivky, jsou výrazně lichotivé. Letecké brýle a brýle typu wayfarer zvýrazňují širší čelo a štíhlejší čelisti. Podívejte se na naše doporučení pro lidi se srdcovitým tvarem obličeje zde:

Cat eye sluneční brýle

Sluneční brýle cat eye mají zvednuté obruby s výraznými hranami, které se na spáncích rozšiřují. Tyto obroučky se dobře hodí pro srdcovitý tvar obličeje, protože přitahují pozornost k jeho horní polovině. Zaoblené sluneční brýle typu cat eye také dodávají šířku dolní polovině obličeje, čímž vytvářejí vyvážený vzhled.

Lentiamo ELISKA HAVANA BROWN

Koupit sluneční brýle cat eye


Kulaté sluneční brýle

Kulaté sluneční brýle v jakékoli velikosti jsou skvělou volbou. Jemně zakřivené hrany zjemňují hranaté linie srdcovitého tvaru obličeje. Kruhový rozměr vytváří jemnost, rovnováhu a symetrii.

Meller NYASA AMBER SEA

Koupit kulaté sluneční brýle


Pilotní sluneční brýle

Letecké nebo pilotní sluneční brýle jsou klasickým modelem, který se dobře hodí k obličeji ve tvaru srdce. Široká horní část obrouček kopíruje šířku čela, zatímco slzovitý tvar čoček doplňuje přirozené linie brady.

Ray-Ban Aviator Large Metal RB3025 001/58 55A

Koupit pilotní sluneční brýle


Wayfarer sluneční brýle

Klasický tvar wayfarer vypadá dobře téměř na každém. Výrazný tvar obráceného lichoběžníku se hodí zejména k srdcovitým tvarům obličeje, který často připomíná obrácený trojúhelník. Novější, módní verze mají obdélníkové obroučky s širší spodní částí, které vyvažují užší bradu.

Ray-Ban Wayfarer RB2140 901 50

Koupit obdélníkové sluneční brýle

Následujte své srdce

Nezapomeňte, že každý obličej je různý a každý srdcovitý tvar je jedinečný. Nebojte se důvěřovat svým instinktům a vyberte si obroučky, které se vám opravdu líbí.

Na výběru slunečních brýlí se podílejí také osobní preference, barva vlasů, odstín pleti a mnoho dalších faktorů.

Závěrem od Lentiamo

Výběr slunečních brýlí, které se hodí k srdcovitým obličejům, může dodat vaší tváři vyváženost nebo zvýraznit její přirozené rysy. Nezapomeňte, že sluneční brýle by měly především chránit, být pohodlné a umožňovat vám cítit se co nejlépe. Experimentujte s různými styly a tvary, abyste zjistili, v čem se cítíte nejjistěji.

Přečtěte si více

Nejste si jisti, že máte srdcovitý obličej? Podívejte se na sluneční brýle pro jiné tvary obličeje, například na nejlepší sluneční brýle pro oválný obličej nebo na nejlepší sluneční brýle pro kulatý obličej.


Zdroje obrázků

1. Oprah Daily
2. Vogue
3. InStyle

Nenechte si ujít nic důležitého.

Přihlaste si náš e-mailový zpravodaj!

Komentáře

    Žádný dotaz...

    Údaje označené * jsou povinné

    Nejprodávanější produkty